CEV RECERCAT
 
 

El 21 de maig de l’any 2005 va tenir lloc a Esparreguera la primera edició del RECERCAT Jornada de Cultura i Recerca local dels territoris de Parla catalana.
Aquesta activitat, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, el patronat del qual està format per La Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, tindrà lloc anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana i té com a principals objectius:

• Donar a conèixer a la resta de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals.
• Facilitar l’accés a les publicacions dels centres.
• Fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana.
• Reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de Parla Catalana i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

En definitiva, l’objectiu final és que aquesta Jornada es converteixi en el lloc de referència on trobar tota la recerca que s’està realitzant dins l’àmbit local i comarcal, en una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials de parla catalana i pel reconeixement a la important tasca que des de fa molts anys aquest teixit associatiu ha fet com a dinamitzador del territori.

El Centre d’Estudis Vilassarencs, desde la seva creació, ha participat activament en totes les edicions celebrades, en representació de la nostra localitat. En la III edició, celebrada a Lleida, va mostrar tot el material de la pàgina  i va exposar diferents obres del Museu de la Marina. En la IV edició a Perpinyà va participar a l’estant de Barcelona conjuntament amb els altres centres de la província, incloent-hi al seus prestatges les obres creades pel centre.

Gràcies a la col·laboració amb catvilassar i Vilassar TV, el CEV ha pogut elaborar els següents vídeos on es pot veure el pas de la  entitat per aquestes jornades de cultura i recerca local amb imatges de la fira, els expositors, entrevistes i d’altres activitats realitzades.

 

 
Recercat 07

Video resum

Durada: 00:03:46


Video reportatge

Durada: 00:27:00

   
 

Video resum

Durada: 00:03:18


Video reportatge

Durada: 00:24:52

   
 
Catvilassar.com premium service- Resolució òptima 1024 x 768 - © Catvilassar.com
www.catvilassar.com
- info@catvilassar.com